Digitale boekhouding en belastingsupport

Weet je of je in financieel opzicht op koers ligt met je onderneming? Heb je deze maand genoeg gefactureerd om je einddoel te behalen? Ben je op tijd met je aangifte en heb je al je aftrekposten in beeld? Hoeveel netto resultaat boek je eigenlijk per product of per klant? Is het verstandig om nu die investering te doen, of komen er nog andere kosten en verplichtingen aan. Beter even uitstellen?

Je neemt beslissingen sneller, beter, weloverwogen en met rust in je hoofd, als je op ieder moment dat het nodig is inzicht hebt in de financiën van je bedrijf en als je weet dat je aan alle wettelijke eisen hebt voldaan.

Met een digitaal boekhoudsysteem realiseer je dagelijkse inzicht. Én voldoe je aan de eisen van de belastingdienst om 7 jaar al je bonnen te bewaren. Je kunt vergaand automatiseren (dus tijd besparen) en hebt geen papieren administratie meer nodig. Facturen printen en mappen met gegevens naar je boekhouder brengen is al helemaal niet meer nodig.

Je kiest zelf de boekhoudkundige en fiscale dienstverlening die je nodig hebt en die bij je past. Ik hanteer pakkettarieven voor jaarcijfers en aangifte Inkomstenbelasting op basis van een boekhouding in Moneybird of E-boekhouden.

Losse werkzaamheden en advies tegen uurtarief zijn natuurlijk ook mogelijk.

Voorbeelden

  • digitale boekhouding in Moneybird of E-boekhouden inrichten, zodat je deze zelf kunt bijhouden
  • driemaandelijkse controle van je boekingen
  • aanvragen toeslagen en controle van beschikkingen
  • aangifte inkomstenbelasting en btw, controle van aanslagen
  • communicatie met belastingdienst of indienen van bezwaar
  • fiscaal advies
Bekijk de prijzen

Richting is belangrijker dan snelheid

Contact

Koers Support

E-mail: info@jolandanoordzij.nl
Telefoonnummer 06-12424579

KvK: 83997326