Prijzen vanaf 1 januari 2022

Makkelijk en flexibel

Ik werk met abonnementen, maar je kunt ook kiezen voor losse werkzaamheden tegen vaste tarieven of tegen uurtarief. Klik hier voor mijn volledige tarievenlijst.

In alle gevallen houd je zelf je boekhouding bij in Moneybird.

Op het einde van het jaar zorg ik voor de jaarafsluiting en het samenstellen van de fiscale jaarcijfers. Natuurlijk stel ik ook de aangifte Inkomstenbelasting voor ondernemers, inclusief je privé zaken voor je op.

De BTW aangiften die je in Moneybird eenvoudig zelf kunt doen, kun je vóór het indienen door mij laten controleren. Want de BTW-tarieven moeten wel goed in je boekhouding zitten en niet alles is aftrekbaar als voorbelasting.

Naast de aangiftewerkzaamheden vind ik het heel belangrijk dat je Moneybird boekhouding goed is ingericht. Ik leer je hoe je je boekhouding moet inrichten én hoe je deze moet bijhouden in een tweetal sessies van 2 a 3 uur. Dit kost je eenmalig EUR 297 en meestal hebben we de eerste drie maanden frequent contact om alle vragen te beantwoorden en een goede werkwijze aan te leren. Daarna kun je vlot en gemakkelijk wekelijks je boekhouding doen en heb je dagelijks inzicht in je financiën.

 

Bekijk hieronder de verschillende pakketten of raadpleeg de Tarievenlijst

Plan een kennismakingsgesprek in

Vaar je eigen koers

Contact

Koers Support

E-mail: info@jolandanoordzij.nl
Telefoonnummer 06-12424579

KvK: 83997326