Wie ben ik?

Ik ben Jolanda Noordzij. No nonsense, meedenkend en flexibel. Ik ben 47 jaar en heb na de studie Fiscale economie werkervaring opgedaan in de fiscale advieswereld, bij de bank en bij de Belastingdienst. Daarnaast heb ik 7 jaar economie gegeven op een gymnasium. Ik ben trotse moeder van twee puberzoons en woon in Schijndel.

Met mijn bedrijf Koers sta ik voor zorgvuldige advisering en ondersteuning aan kleine ondernemers net als ik. De eenmanszaken en vof’s, zzp’ers en freelancers.

Ik vind het belangrijk dat ondernemers die hun bedrijf serieus nemen, ook hun financiën serieus nemen. Financieel inzicht geeft rust en zorgt dat je slimme keuzes kunt maken, zodat je een betere ondernemer kunt zijn. Ik heb gemerkt dat ik ondernemers daarbij kan motiveren en stimuleren en vandaar dat ik digitaal boekhouden zo promoot.

Ik vind het heerlijk om zelfstandig te kiezen wat voor werk ik doe, om samen te werken met andere enthousiaste ondernemers en met mijn financiële en fiscale kennis iets te kunnen bieden waar een ander behoefte aan heeft. Zo doe ik wat ik leuk vind én kan ik mensen helpen het beste uit hun bedrijf te halen. Als zzp’er werk ik op de manier die ik wil en ik kan flexibel meebewegen als ik nieuwe kansen zie of als jij als klant een nieuw idee hebt waar ik wat mee kan. Daar word ik blij van!

Plan een kennismakingsgesprek in
Koers Support Jolanda Noordzij

Your attitude determines your direction

Contact

Koers Support

E-mail: info@jolandanoordzij.nl
Telefoonnummer 06-12424579

KvK: 83997326